Skip to content

Integritetspolicy för insyndesign.se

Registeransvarig för dina personuppgifter

Insyn Interiör AB / Insyn Design är registeransvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och har ansvar för dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser.

Insyn Interiör AB 

Organisationsnummer: 556970-2441

Auktoriserad representant: Emelie Porsarp

Momsregisteringsnummer: VAT-NR SE556970244101

Kontakt: design@insyninterior.se

Vad används uppgifterna till?

Genom att tillhandahålla dina personuppgifter samtycker du till att din information används för att leverera den service du förväntar dig.  

  • Uppfylla avtal med kund ex, leveransadress samt behandling av returer  
  • För att skapa och hantera ditt personliga inloggningskonto
  • För att kontakta dig om det skulle uppstå problem när vi ska leverera varor till dig och annan typ av kundservice
  • Nyhetsbrev (i samtyckte med kund samt avregistrering)

Vem har tillgång till dina uppgifter?  

Dina personuppgifter behandlas endast av behörig personal hos Insyn Design / Insyn Interiör. Vi säljer, vidarebefordrar eller byter aldrig dina data för marknadsföringsändamål till tredje part utanför Insyn Interiör. Personuppgifter som vidarebefordras till tredje part så som Klarna används endast för att vi ska förbättra våra tjänster till dig.

Detta är personuppgifterna som vi behandlar: 

  • Personuppgifter som du registrerar när du skapar ett inloggningskonto exempelvis namn, mobilnummer samt e-postadress
  • Information i samband med köp så som leveransadress
  • Information som du lämnar via vår kundtjänst  
  • Information du lämnar via våra sociala medier

Vilka tredjeparter får del av uppgifterna

Dina personuppgifter kan komma att lämnas ut till och behandlas av bolag som ingår i Insyn Interiör AB. Som exempel på tredje parter till vilka vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter kan nämnas speditörer i samband med leverans av varor, kreditupplysnings- eller inkassobyråer för kreditupplysningskontroller samt advokatbyråer för hantering av juridiska frågor i vår verksamhet. Om du gör ett köp på kredit kan vi även komma att lämna ut dina personuppgifter till Klarna. Samtliga dessa aktörer är självständigt ansvariga för sin behandling av dina personuppgifter.

Hur länge lagras uppgifterna? 

Dina personuppgifter lagras så länge det behövs för att utföra de tjänster som beskrivs i denna policy därefter kommer de att raderas. 

Vilka är dina rättigheter?

Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Du kan kontakta Insyn design, som skickar dig dina personuppgifter via e-post. Du har även rätt att avregistrera dig från nyhetsbrev. Du har även rätt att klaga till datainspektionen om den behandling som görs av den personuppgiftsansvarige i samband med denna sekretesspolicy. Maila till design@insyninterior.se så hjälper vi er

Kontaktformulär och Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress sparas i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar.